Zaštita osobnih podataka

- Nikada nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke ni na koji način.
- Nikad nećemo prosljeđivati vaš kontakt i osobne podatke trećoj strani, osim ako to zakon ne nalaže.
- Nikada vam nećemo slati poruke e-pošte za koje se niste prijavili.
- Bilo kada možete otkazati pretplatu na bilo koju od naših e-poruka.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podaci su informacije koje vas identificiraju: vaše ime, prezime, elektronska ili fizička adresa. Naša internetska stranica ne prikuplja vaše osobne podatke osim kada nam vi to omogućite, odnosno pri narudžbi proizvoda, slanju upita ili pri pretplati na naš newsletter.

Svi vaši podaci se čuvaju tijekom naše poslovne suradnje, odnosno potencijalne poslovne suradnje.

Korištenje osobnih podataka u svrhu oglašavanja

Ukoliko ste izričito pristali na korištenje vaših osobnih podataka u svrhu oglašavanja i u marketinške svrhe, pohraniti ćemo i koristiti vaše podatke u te svrhe, npr. za slanje novosti, promocija, obavijesti o ažuriranjima itd. Koristiti ćemo informacije koje ste nam dali kako bismo poboljšali učinkovitost naših usluga oglašavanja i marketinških usluga.

Povlačenje suglasnosti

Možete povući suglasnost za nastavak korištenja vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično. Kada primimo vaše povlačenje suglasnosti, izbrisati ćemo vaše podatke u roku od 30 dan. Pošaljite svoju suglasnost za povlačenje na jedan od sljedećih načina:

E-mail: info@klikdizajn.hr

ili poštom na adresu: "KLIK DIZAJN" Grafički dizajn
Dubje 23
HR-10090 Zagreb

Pravo na informacije o pohranjivanju vaših podataka

Na vaš zahtjev, koji ste nam dali na gore navedene adrese, obavijestiti ćemo vas o tome koje od vaših osobnih podataka držimo i u koje svrhe.

Linkovi na druge web stranice

Naša internetska stranica može sadržavati linkove na druge web stranice za koje se ne odnosi ova Izjava o zaštiti osobnih podataka. Kada napustite našu web-lokaciju, trebali biste pročitati izjave o zaštiti osobnih podataka stranice koju posjećujete.

Kao korisnik

Slažem se sa uporabom svojih osobnih podataka i potvrđujem da sam upoznat s općim uvjetima poslovanja te ih razumijem i prihvaćam.

Kako započeti?

Kontaktirajte nas putem online formulara i u najkraćem mogućem roku ćemo vam odgovoriti i izraditi neobvezujuću ponudu.

Vrlo važan dio procesa dizajniranja je kako napisati dobar opis onoga što želimo. Zato smo se potrudili napisati kratke upute kako bi lakše došli do željenog cilja - pročitajte..

Zašto odabrati baš nas?

Cilj nam je da budete zadovoljni!
Kvalitetan grafički dizajn šalje jasnu poruku, budi prave emocije i tjera ljude na akciju.

Nudimo:

  • bogato iskustvo i konkurentne cijene
  • unikatan grafički dizajn
  • završetak posla u kratkom roku
  • proizvod koji je spreman za uporabu
  • ulažemo u znanje i držimo korak sa najnovijim trendovima

Vizualizacija!

Zašto ljudi pamte ono što vide puno lakše nego ono što čuju? Nedavni članak na temu opisuje neograničen kapacitet dugoročne memorije da pohranjuje koncepte te upućuje na istraživanja koja ukazuju na to da: "Slike imaju izravni put do dugoročne memorije. Svaka slika pohranjuje svoje informacije kao koherentan 'komad' ili koncept. " Iz toga slijedi da što više vizualnog sadržaja u prezentaciji to će informacije ostati duže u sjećanju.