O nama

Ljubav prema dizajnu nas uvijek vodi korak dalje. Radimo ono što volimo - trebamo li išta dalje reći? Naravno da da. Mladi smo obrt sa velikim iskustvom. Godine rada na inozemnom tržištu unaprijedile su naše vještine i percepciju. Specijalizirali smo vizualni identitet - dizajn logotipa, dizajn posjetnica, memoranduma i ostalog promotivnog materijala. Vrhunac je ostvareno partnerstvo sa tvrtkom 1A INTERNET d.o.o. koja slovi kao jedna od najboljih tvrki koje pružaju internet i IT usluge u regiji i inozemstvu.

Rezultat je suradnja koja vam pruža vrhunsku uslugu grafičkog i web dizajna uključujući kompletna internet riješenja u jednom paketu. Tim od 8 zaposlenih će vam u svakom trenutku pružiti potrebnu podršku te ispuniti vaša očekivanja.

Obratite nam se i uvjerite se u našu kvalitetu!

"KLIK DIZAJN" Grafički dizajn
Dubje 23, HR-10090 Zagreb
OIB: 30286967868
MB: 97259322
Oznaka obrtnice: 21011605120

ŽR: 2340009-1160308645 kod PBZ
IBAN računa HR30 2340 0091 1603 0864 5 SWIFT CODE: PBZGHR2X

Kako započeti?

Kontaktirajte nas putem online formulara i u najkraćem mogućem roku ćemo vam odgovoriti i izraditi neobvezujuću ponudu.

Vrlo važan dio procesa dizajniranja je kako napisati dobar opis onoga što želimo. Zato smo se potrudili napisati kratke upute kako bi lakše došli do željenog cilja - pročitajte..

Zašto odabrati baš nas?

Cilj nam je da budete zadovoljni!
Kvalitetan grafički dizajn šalje jasnu poruku, budi prave emocije i tjera ljude na akciju.

Nudimo:

  • bogato iskustvo i konkurentne cijene
  • unikatan grafički dizajn
  • završetak posla u kratkom roku
  • proizvod koji je spreman za uporabu
  • ulažemo u znanje i držimo korak sa najnovijim trendovima

Vizualizacija!

Zašto ljudi pamte ono što vide puno lakše nego ono što čuju? Nedavni članak na temu opisuje neograničen kapacitet dugoročne memorije da pohranjuje koncepte te upućuje na istraživanja koja ukazuju na to da: "Slike imaju izravni put do dugoročne memorije. Svaka slika pohranjuje svoje informacije kao koherentan 'komad' ili koncept. " Iz toga slijedi da što više vizualnog sadržaja u prezentaciji to će informacije ostati duže u sjećanju.